Ijsland, dag 8: Dimmuborgum

Dag 8, de dag dat we met spijt in het hart afscheid moesten nemen van ons tweede vakantiehuisje:

Op weg naar het volgende, in Oost-Ijsland. Een heel eind rijden en dus maar één tussenstop onderweg: Dimmuborgum, een soort doolhof tussen de lavarotsen. Er zouden trollen wonen, altijd goed, zo’n verhalen, om kleine meisjes de stuipen op het lijf te jagen.

Viel heel erg in smaak bij de kinderen, maar ik heb hier al indrukwekkender zaken gezien. Klein toertje gedaan (je kan ook een grotere wandeling maken), op een dik half uur waren we uitgewandeld.

Advertenties

5 thoughts on “Ijsland, dag 8: Dimmuborgum

  • @Hannelore: Via Jetair geboekt bij deze organisatie: http://www.buroscanbrit.nl

   Je kan het aantal dagen kiezen en er zijn speciale rondreizen voor met kinderen. Wij hebben wel nog een extra nacht bijgevraagd in Reykjavik (in een hotel) en dan is gewoon de terugvlucht een dag verlaat.

   Vlucht, vakantiewoningen en huurauto zijn allemaal al geregeld. Aan de luchthaven is een kantoor waar je per persoon een linnenpakket kan ophalen (grote en kleine handdoeken, dekbedovertrekken, keukenhanddoeken) dat je dan altijd meeneemt naar het volgende huisje). Je krijgt er ook de codes voor de sleutel van de vakantiehuisjes. Echt wel goed geregeld allemaal). De dag van vertrek kan je de gebruikte linnenpakketten gewoon droppen in een container in de buurt van de luchthaven.

   Tot nu toe (we zijn nog niet thuis) heel tevreden van (buiten dan één huisje dat tegenviel). Je krijgt er een aparte bundel bij met bij elke locatie speciale tips om met de kinderen te doen. En die dingen vwaren hier bij de meisjes altijd een groot succes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s