Bordeaux – San Sebastian – Bilbao, dag 6: Biarritz

De dag dat alles ons precies tegenzat. Stralend weer toen we in de auto zaten, eens aangekomen geeft de jongste alles over op de parking (hoera voor de papieren zakdoekskes die ik een uur daarvoor nog kocht van een leurder aan de stoplichten) en op het moment dat we uit de parking komen en op het strand willen afstormen, begint het te regenen.

Ondertussen beginnen de kinderen honger te krijgen en vinden we niks dat ons aanstaat om te eten. Verkleumd eten we dan maar weer ergens een broodje met niks op een overdekt terras. En net als we weer willen verderrijden en Biarritz uit ons geheugen bannen, breekt de zon toch nog door.

Een half uur ofzo hebben we ervan kunnen genieten. We zaten nog met een huurauto opgescheept die voor een beppaald uur weer in Bordeaux moest afgeleverd worden.

Advertenties

One thought on “Bordeaux – San Sebastian – Bilbao, dag 6: Biarritz

  1. Avontuurlijke autostrade hé, daar in Noord-Spanje 🙂 Helemaal in tegenstelling met het oersaaie trage stuk rechtdoor in de Landes. Chance dat jullie de TGV konden inkruipen, wij hadden nog zo’n dikke 8u auto voor de boeg naar België één keer we in Bordeaux waren. Je wil niet weten hoeveel keer we die rit gedaan hebben 😉

    En het weer… dat is daar idd zo verraderlijk! Ik heb de bezoekers nooit goed weer durven beloven. Een week zon of een week regen, het kon allebei. Zelfs in de zomer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s