Bordeaux – San Sebastian – Bilbao, dag 3-6: Bilbao

In de eerste plaats natuurlijk gekomen voor het Guggenheim. De meisjes hadden we er op voorhand ook voor kunnen warm maken dankzij mascotte Puppy die voor de ingang staat en de grote spin aan de achterkant van het gebouw.

Wat we nog niet wisten was dat de beste speeltuin ooit gewoon naast het museum lag. Uren speelplezier en voor ons gratis (goeie) wifi op het terras van het bijhordende cafe.

 

Terug de moraal wat opgekrikt, want de dag ervoor hadden we het oude stadsgedeelte van Bilbao bezocht en dat was een grote tegenvaller (misschien deels door het grijze weer die dag en de wijk San Fransisco waar we per ongeluk in verzeild geraakt waren. Tip: gewoon wegblijven uit de straat San Fransisco. Het is er, op zijn zachts uitgedrukt, nogal “deprimerend”).

Nog een topper: het zwembad in dit mooie gebouw. Ook lekker eten in datzelfde gebouw (zelfs de meisjes lustten het). Perfect als laatste avondmaal in Bilbao.

Advertenties

2 thoughts on “Bordeaux – San Sebastian – Bilbao, dag 3-6: Bilbao

    • Ik vond de buitenkant interessanter dan de binnenkant :-).De tentoonstellingen wisselen daar heel snel, er liep nu juist een Brancusi tentoonstelling… ik ben daar niet zo heel erg wild van

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s