Bordeaux-San Sebastian-Bilbao, dag 1: Bordeaux

Met de TGV tot in Bordeaux. Tijd (6 uur) om te lezen of spellekes te spelen of films te kijken en niks stressen door ambetante zagende kinderen op de achterbank die maar blijven vragen “hoelang nog tot we er zijn”. Dat vragen ze in de TGV natuurlijk ook, maar dan sturen we hen eens naar de bar om iets te gaan halen om te drinken voor ons en eens ze terug zijn, zijn ze hun vraag al vergeten. De ipad met angry birds heeft ook goed dienst gedaan net als de laptop met een paar nieuwe films en (twee paar!) oortjes en de nintendo natuurlijk.

Nadeel van de trein is dat al ons gerief in 1 kleine valies moest passen en dat ik de verkeerde kleren voor mezelf bijhad: alles voorzien op koud en guur weer. Tegen dat we in Bordeaux waren (rond 15 uur), bleek het daar iets tussen 20 en 25 graden te zijn. Meteovista heeft compleet afgedaan bij mij vanaf nu. Maar wel plezant natuurlijk, zoveel zon.

Bordeaux is zwaar de moeite, heel veel vernieuwing gebeurd de laatste jaren. Onze grote favoriet zijn de quais langs de Garonne om wat langs te wandelen of in de zon te liggen of met de diabolo te spelen

 

Advertenties

2 thoughts on “Bordeaux-San Sebastian-Bilbao, dag 1: Bordeaux

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s