gelezen op de e-reader

Nog nooit zo veel op zo’n korte tijd gelezen als sinds ik mijn e-reader heb. Op de bus, op de trein, in de wachtzaal van de tandarts, …. ik heb het ding altijd bij mij dus ik kan overal wel snel een paar pagina’s lezen.
Pas gelezen:


Boek één, in boek twee ben ik net begonnnen. Een boek dat al lang op mijn lijstje stond, omdat iedereen er zo vol lof over was. Het was snel uit, ook al is het redelijk dik, dus er is wel iets mysterieus met het hele verhaal waardoor je heel snel wil verder lezen om meer te weten te komen. Maar bepaalde elementen worden verschillende keren herhaald en opnieuw en opnieuw beschreven in het boek, en dat stak me nogal tegen. Voorlopig ben ik er dus nog niet helemaal wild van. Waarschijnlijk moet het beste nog komen, het verhaal stopt redelijk bruusk op het einde van boek één. Nog twee boeken te gaan.

En dan deze:

Er zijn een paar schrijvers, zoals Connie Palmen, waar ik echt alles van móet gelezen hebben. Grote fan geworden sinds ik jaren geleden “De Vriendschap” las. Logboek van een onbarmhartig jaar” is een dagboek dat ze bijhield na de dood van haar man Hans van Mierlo. Heel eerlijk, heel sec, heel echt en daarom heel erg pakkend. 100 % logboek stijl, zoals ze zich ook bij het begin van het boek voorneemt. Omdat ze niet in staat is om er een roman van te maken, ze kan alleen maar haar gevoelens van het moment neerschrijven.

Advertenties

2 thoughts on “gelezen op de e-reader

  1. Zit jij ergens op Goodreads? Keihandig om boekenlijstjes bij te houden (en nog handiger om de goed bevonden boeken van anderen aan je eigen te lezen lijstje toe te voegen 😉 )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s