metseltaart

Koekjestaart, metseltaart, petit-beurretaart,… je zou denken dat iedereen wel weet hoe hij dat moet maken. Maar hier was er al vanaf het begin onenigheid tussen Mr Zusjesenzo en mij. Volgens mij moest de crème au beurre met bloemsuiker, volgens hem met kristalsuiker. Volgens mij moesten de koekjes gesopt worden in koude koffie, volgens hem gewoon zo, krokant, zonder koffie. Een laag in koffie en een laag zonder dan maar, om het er bij het opeten plots over eens te zijn dat alles in koffie gesopt toch beter was geweest.

Advertenties

7 thoughts on “metseltaart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s