Saint-Pierre-la-Mer (4): Gruissan en le gouffre de l’oeil doux

Hier in Frankrijk beginnen ze met de paasvakantie wanneer die van ons stopt. Kleine dorpjes die tijdens het hoogseizoen propvol toeristen zitten, liggen er nu zalig verlaten bij. Hier en daar eens een verdwaalde toerist, maar dat is het dan ook. Zalig! Mooi dorpje ook, Gruissan, één van mijn favorieten tot nu toe.

De rust was echt compleet want alle kinderen van het hotel werden door de kinderclub op een boot gepropt en we zagen hen pas een paar uur later terug.

Verder nog een korte wandeling naar le gouffre de l’oeil doux, waarvan de beschrijving spectaculairder was dan het ding zelf. De weg ernaartoe zat vol lelijke steekbeesten waarvan de beet  serieuze proporties kon aannemen. Eerst onszelf goed inpakken dus:

Advertenties

2 thoughts on “Saint-Pierre-la-Mer (4): Gruissan en le gouffre de l’oeil doux

    • Ik geniet van deze foto’s. Ik bracht elke vakantie van mijn jeugd door in het naburige Narbonne-Plage. En bij veel wind gingen we dus ook naar L’oeil want daar zat je afgeschermd van de wind. Spektakel was er ook voldoende als de stoere jongens vanaf de klif het water in sprongen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s