Saint-Pierre-la-Mer (2): niksen

Zo met de TGV naar het zuiden van Frankrijk is zalig: krant lezen, boekskes lezen, wat dvd’kes kijken op de laptop en voor je het weet ben je waar je moet zijn zonder stijve benen en zeer in de rug en oververmoeidheid. Oké, de kinderen zagen al eens van “hoe lang is het nog” en “zijn we er bijna” maar dat doen ze in de auto ook en daar duurt de rit dubbel zo lang.
Maar eens je op je bestemming bent, besef je wel des te hard hoe gemakkelijk een auto kan zijn als je hotel zich in een klein kustdorpje bevindt waar niet zo bijster veel te beleven valt. Ondertussen hebben we  de rest van de week al wel kunnen volplannen (wij zitten niet graag te lang stil op reis), maar voor vandaag hadden we niks voorzien. Een luie dag dan maar: eerst met de blote voeten in de sletsen op het gemakske sleffen naar het dorpje waar er juist markt was, met een tussenstop in een speeltuintje op het marktplein:

Beetje petanquen:

En de rest van de namiddag aan het zwembad:

Voor morgen 2 mountainbikes gehuurd voor een dagje fietsen, zónder kinderen. Lang leve de kinderclub!

Advertenties

3 thoughts on “Saint-Pierre-la-Mer (2): niksen

  1. Toch een gemak als uw kinderen naar de kinderclub willen. Kleine Pruts is nog wat te klein daarvoor en Grote Pruts wil daar niet alleen naartoe. Wij blijven dit jaar dan ook thuis ;-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s