8

En wat krijgen meisjes van 8 voor hun verjaardag? Boekjes van Roald Dahl, haar favoriet momenteel. Blij dat de AVI-boekjes-miserie voor haar achter de rug is. Het zal zijn nut wel hebben in het begin, maar ik blijf dat toch maar rare kunstmatige boeken vinden. Haar cadeau van ons moet nog komen: geloof het of niet, maar wij hebben in een zotte bui een schommel besteld voor in ons stadstuintje van een zakdoek groot. Het komt meer en meer voor dat ze knettergek worden hier binnen, en dat ik zie dat ze echt nood hebben om uit te breken en hun buiten uit te leven. Alleen valt er in onze minituin niet zoveel te beleven, vandaar dus het geschifte idee van de schommel.

Advertenties

11 thoughts on “8

  1. Goed idee, wel oppassen dat de zus niet omvergekegeld wordt als ze wil passeren (zoals hier al wel gebeurde).
    Ze kunnen niet elke dag bij de grootouders gaan schommelen (of was dat daar alleen een klimtoren; mijn geheugen laat me in de steek).

  2. Wij hebben een zakdoek groot en een trampoline. Kwestie van ze verticaal te laten stuiteren als je horizontaal niet genoeg plaats hebt. Een schommel dat wordt hier lastig. Te veel muren waar ze tegenaan kwakken. Veel schommelplezier.

  3. Tof, daar gaan ze plezier aan beleven! Wij hebben hier een halve zakdoek groot dus daar kan helaas geen schommel op. Als ze zich echt niet kunnen houden doen ze hier aan tuinschuttingklimmen om dan zicht te hebben op een verlaten parking die de regie van gebouwen niet wil verdelen in tuin voor de achterliggende gebouden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s