winterefteling

In al de drukte van het voorbije feestgedruis nog vergeten te zeggen dat wij tussen Kerst en Nieuwjaar twee sprookjesachtige dagen beleefd hebben in de Efteling. In het Eftelinghotel overnacht, ’s avonds daar gegeten met aanwezigheid van o.a. Pardoes, een apart kinderbuffet en, misschien wel het allerbelangrijkste, een speelkamer naast het restaurant zodat de kinderen na het eten naar ginder konden verhuizen en wijzelf ongestoord achterover konden zakken om het eten te laten verteren en nog een extra glas wijn in te schenken.

Het dik pak sneeuw dat er toen ook in Nederland nog lag, maakte alles compleet. Alleen was het wel koud, zo’n hele dag buiten rondlopen en af en toe toch ook wel lang moeten aanschuiven. Maar hier en daar was er vuur gemaakt waarrond je je kon verwarmen met een glühwein of warme choco. Echt wel de moeite, dat hotel, maar nogal prijzig. Gelukkig hadden wij een gulle geldschieter bij waardoor het ons geen cent gekost heeft.

Advertenties

13 thoughts on “winterefteling

  1. Tof hè, Winterefteling? Wij zijn twee jaar geleden geweest, en eigenlijk wou ik dit jaar nog eens teruggaan. Zo gezellig met al die lichtjes…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s