verbouwen: ballustrade en trapje van terras

Wat een groot verschil kleine werkjes toch kunnen maken! De ballustrade van ons terras was tot voor kort niet meer dan een oude palet die we rechtop hadden gezet, het trapje naar de tuin was in elkaar getimmerd met afvalhout. Dat deed allemaal perfect dienst met als gevolg dat we na een jaar of 2 niet meer zagen dat het eigenlijk toch wel een raar zicht was.

Uiteindelijk is het er toch van gekomen om de smid eens op te bellen en sinds deze zomer is er eindelijk een fatsoenlijke ballustrade en een deftige trap.

Voor:

Na:

Advertenties

14 thoughts on “verbouwen: ballustrade en trapje van terras

 1. knap strak

  die details niet afwerken en het dan later niet meer beseffen klinkt maar al te bekend. Plinten, gang verven, lampen ophangen….. in Leuven merken we al niet meer op dat dat nog moet gebeuren (al herinneren mijn ouders er ons wel met goeie regelmaat aan, het ergert hen duidelijk en ze snappen maar neit dat we dat nu maar niet afwerken). De grap is wel dat we in de Ardennen wel aan het afwerken zijn, wel naar lampen plinten gordijnen en kaderkes aan het zoeken zijn…hahaha ’t gaat daar rapper op punt staan dan thuis en dan valt het wel op als je weer thuiskomt dat wat je net ginder zitten doen hebt gewoon thuis nog niet in orde is.

   • ja en wat betreft dingen aankopen ben ik minder kieskeurig…je ziet iets en denkt “oh ja, da’s wel tof” en dan kopen we het.

    In Leuven wil ik echt goeie kwaliteit en dingen waar ik binnen 10 jaar nog niet beu op ben…..waardoor we maar geen lampen en geen nieuwe meubels aankopen enz

 2. Heel mooi gedaan allemaal. Jullie weten wel elk plekje van jullie huis/tuin te benutten hé. Misschien moet ik jullie eens uitnodigen om wat advies voor hier in te winnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s