beco butterfly

We hebben er Frankrijk, Canada en Corsica mee doorkruist en hij heeft ons nooit in de steek gelaten. Maar ondertussen zijn de meisjes er écht wel te groot voor geworden. En voor ik hem op Kapaza zet vraag ik het toch nog even hier: iemand geïnteresseerd in een tweedehands Beco waar de Zusjesenzo sisters 3 jaar ingezeten hebben? Mail me je bod en ik stuur hem op met de post.

(2,5 jaar geleden gekocht bij Blozekriekske)

Advertenties

13 thoughts on “beco butterfly

 1. Oh ik misschien wel!! Ik zoek eigenlijk een ergo babycarrier, maar de Beco is mooier en gelijkaardig he. Maar ik heb al gelezen dat de Beco eerder iets is voor smalle mensen en dat ben ik al enkele jaren niet meer.

  Ik ga er eens over nadenken zie!

 2. Hier zijn we er al dolcontent van geweest. Mijn stevig peutertje van 14kg op de rug en hups de natuur in!

  @Meisjesmama: manlief is breedgeschouderd en draagt er toch ook comfortabel mee…

 3. @meisjesmama: Het hangt blijkbaar echt van persoon tot persoon af. Wij hebben ooit eens een ergo babycarrier gehuurd (als extra voor op vakantie) en mijn man droeg dat veel liever, terwijl ik juist de beco aangenamer vond. Ken je niemand die er eentje heeft zodat je het eerst kan testen?

 4. Weet je wat precies het verschil is tussen de twee? Ik kan dat online nergens vinden precies. Enfin, wij zijn enkel de babybjorn, de tricot slen en de zsazsa gewend. En om die bb te vervangen voor iets dat deugdelijker is voor baby’s lijfje zoeken we dus zo’n ergo of een beco of iets gelijkaardigs.

  • @meisjesmama: Nee, we snapten ook niet waarom de beco bij hem niet echt geweldig zat en bij mij perfect. Fysiek is er wel een groot verschil tussen ons 2: ik ben klein en smal gebouwd en hij is 17 cm groter en een heel stuk breder. Misschien dat het daar aan lag. We hebben ook ooit een tricot slen gehad en dat is me toen ook nooit gelukt om dat te dragen.

   Die ergo zat bij mij ook wel goed, maar ik kreeg die niet goed aan zonder hulp. Bij de beco houd je die gewoon open zoals een rugzakje dat je open houdt en het kindje stapt erin (ik zette hen eerst op tafel en ze stapten er dus op tafel in), dan draaide ik me om en deed de zak aan zoals ik een rugzak zou aandoen.
   De ergo heeft geen tussenschot tussen de beentjes, dus als je dat op dezelfde manier zou aandoen, zouden ze gewoon weer op de grond vallen.

 5. Ik heb wel interesse, maar zou er graag eens een foto van zien in zijn geheel! Kan dat?
  Een idee wat je er nog voor zou willen? Is hij nog in goede staat?

  ik hoor het wel! groetjes

  • @Judith: Ik probeer hem vanavond nog eens aan te doen met de jongste erin voor een foto. Eigenlijk is er niks aan. We hebben hem alleen gebruikt om lange wandelingen te maken op reis (3 of 4 vakanties denk ik).

 6. heel tof, ik wist niet dat het bestond!! We hebben wel alle mogelijke draagdoeken gebruikt, maar alleen als ze echt kleintjes waren. Ik denk dat ons meisje dat ook wel geweldig zou vinden… ik denk er nog even over na..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s