vegetarische chili

Omdat het veel lekkerder is dan de variant met vlees, maakte ik vandaag nog eens deze chili (foto komt van mijn vorige blog). Echt eens proberen!

voor 4 tot 6 personen:

 130 g bulgur
2 blikken tomatenblokjes
1 blik rode kidneybonen
1 blik kikkererwten
1 klein blikje maïs
750 ml groentenbouillon
1 grote ui
2 teentjes knoflook
2 koffielepels gemalen komijn
1 koffilepel chilipoeder

Meng de bulgur met 250 ml heet water en zet even opzij. Gesnipperde ui en geperste look bakken in olie in grote, diepe pan. Komijn en chili erbij en even roerbakken. Voeg de bulgur en alle andere ingrediënten toe, zet het vuur laag en laat een half uurtje sudderen.

Smakelijk

Advertenties

4 thoughts on “vegetarische chili

  1. Pingback: Vegetarische chili sin carne « Licht in de duisternis

  2. Pingback: Dagen Zonder Vlees #3 en #4 « zusjesenzo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s