straatkinderen

De kinderen geraken meer en meer ons stadstuintje ontgroeid. Op straat spelen en fietsen is veel plezanter. Binnenkort misschien toch eens met de buurt een aanvraag doen om ons stukje straat verkeersvrij te maken, dan zou ’t nog plezanter zijn. Er rijden nog altijd een paar zotten rond die het normaal vinden om in kleine straatjes eens goed gas te geven.

Advertenties

11 thoughts on “straatkinderen

  1. Wij hebben ook een grote tuin en onze dochters (en de buurkindjes) spelen ook enkel op ons terras. Ook omdat ze heel graag fietsen en in gras gaat dat niet natuurlijk 🙂

  2. Als ons Fran nu eens zou willen leren fietsen… Op straat spelen is hier jammer genoeg ook geen optie, wij wonen ook in een klein straatje, maar die autofreak van hier een paar huizen verder, zet geregeld zijne gas eens open… Jammer!

  3. Oh leuk! Wij deden dat vroeger ook de hele tijd op het brede voetpad voor onze deur. Met fietsjes, skateboards, inlineskates, steps,… Super! 🙂

  4. Hier gaat dat echt niet :(. We wonen langs een heel drukke baan. Dat vind ik wel jammer. Maar kom, we hebben een heel lange oprit voorzien (nu nog eens zorgen dat die af geraakt) en daar kunnen ze toch wel goed op fietsen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s