Provinciaal domein

Zo’n weer als vandaag vraagt om buitenspelen:

Nadeel van zo’n namiddagjes op stap met de meisjes is dat ik dan al mijn werk voor school nog ’s avonds moet doen. Er gaat bijna geen dag voorbij dat ik ’s avonds niet aan mijn computer zit te werken. Uitnodigingen voor opendeurdag en proclamatie in orde brengen, foto’s nemen voor de proclamatie, lesvoorbereidingen, examens, … Ik denk dat dit jaar een van de zwaarste schooljaren was die ik heb meegemaakt van zolang ik lesgeef. Veel van die zaken zijn leuk om te doen (zoals een hele dag alle zesdejaars fotograferen of leerlingen boeken en boekentassen in de lucht laten gooien voor toch maar 1 goeie foto voor de uitnodiging van de proclamatie) maar heel tijdrovend. Ik tel echt de dagen af naar 31 30 juni.

Advertenties

11 thoughts on “Provinciaal domein

  1. Wat is jouw job dan juist? Geef je les of heb je een secretariaatsfunctie? Wel leuk die afwisseling. Ik sta in een vijfde leerjaar en ook hier een intensief jaar achter de rug. Ook de combinatie met 2 kleine kindjes…

  2. @An: ik geef deels les en doe deels de PR van onze school. Heel leuk werk, want ik leer veel bij, maar ook wel slopend en stresserend soms, zoals dit schooljaar. En inderdaad, de combinatie met 2 kindjes maakt het er ook niet makkelijker op. Op woensdag gaan de kinderen bij mij altijd voor, maar dan ben ik dus wel ’s avonds nog lang bezig.

  3. Toffe originele uitnodiging voor de proclamatie! Blij ook wel een beetje te lezen dat we niet de enigen zijn die hier om 9 op de lap-top kruipen om de volgende dag voor te bereiden. maar t verlof zal nog eens zo’n deugd doen.

  4. Het Provinciaal Domein van Kessel-Lo! Zoooo lang geleden dat ik daar nog geweest ben, maar als kind heb ik er menig weekend- en vakantiedag doorgebracht, heerlijk die speeltuin!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s