côte d’azur, dag 4: cassis

Wij moeten ongelofelijk saaie mensen zijn. Onze kinderen wilden vandaag namelijk weer niet mee met ons op uitstap. Nochtans hadden we hen gewaarschuwd dat ze dan een volledige dag in de kinderclub zouden zijn, daar met de moni’s moesten middageten in het restaurant en dat wij pas rond 6 uur ’s avonds terug waren. “Daaaaaag, tot vanavond”, was hun enige antwoord.

We hebben onze plannen dan maar wat aangepast en voor een moeilijke tocht gekozen naar de calanques in Cassis. Een serieuze klim die we misschien wat onderschat hadden, maar de uitzichten waren het allemaal waard.

Terug thuis troffen we 2 stralende kinderen aan, vol verhalen (ze hadden de olymische spelen gewonnen en een medaille gekregen) en met grote honger. Op onze vraag: “En wie heeft ons gemist?” kregen we weer zonder aarzeling een “Ikke niet!”. Allez nu zeg, wat moeten wij hier nu een hele vakantie gaan doen? Ons vervelen? 🙂 Soit, des te beter zo natuurlijk.

Advertenties

5 thoughts on “côte d’azur, dag 4: cassis

  1. Oja, ik heb ook al verwijten gehad; “gij steekt uw kinderen in de club als ge op vakantie gaat????”. Maar die amuseren hun daar beter als dat ge ze zou meesleuren op uitstap…

  2. Tof dat ze zich zo amuseren ! En ja, in hun ogen zal wandelen 1000 keer saaier zijn dan al die kinderen, spelletjes, speelgoed en animatie in de club natuurlijk 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s