côte d’azur, dag 3: wandeling in het oude dorpje la garde freinet

Vakanties met een kinderclub (zoals hier, met Intersoc), ik moest daar vroeger absoluut niet van weten en zou dat ook nooit doen. Maar zie nu, we zitten hier en de kinderen zijn zot van die club en wij, wij blijven verweesd achter en weten niet direct blijf met de massa vrije tijd die dat met zich meebrengt. Maar ik moet zeggen dat de twee wandelingen vandaag deugd deden, we moesten geen gezaag aanhoren en geen kinderen in onze nek dragen en we konden stevig doorstappen. En toch, ik heb verschillende keren op mijn horloge gekeken om hen weer te gaan oppikken. Morgen neem ik hen gewoon weer mee met ons op uitstap en dan maar hopen dat ze niet de hele dag zagen om naar de club te gaan…

Het oude dorpje is prachtig trouwens:

Advertenties

7 thoughts on “côte d’azur, dag 3: wandeling in het oude dorpje la garde freinet

 1. Oh, wij zijn vorige zomer ook naar daar gegaan met Intersoc. Wij hadden er ook veel schrik voor, en Bjeurn zeker. Die is al zeker allergisch aan zo’n georganiseerde reis en samen georganiseerde uitstapjes doen. Maar die reis is echt super goed meegevallen, ’t domein was tof, en ’t eten was daar super lekker. Wij hebben Livje toch ook soms achtergelaten in de kinderclub, en goed dat dat deed.

 2. @inge: Ja, wijnwandeling (op jouw advies ;-)) uiteraard meegedaan. Was inderdaad de moeite 🙂

  @Annelyse: Wij zijn allebei niet voor georganiseerde uitstapjes en te veel mensen bijeen, maar ik moet zeggen dat het toch meevalt (al doen we hier nog altijd de meeste dingen apart, zonder de groep). Maar die kinderclub, en zo nog eens zwaardere tochten kunnen maken zoals we deden voor er kinderen waren, dat is toch ook wel meegenomen 🙂

  @Goofball: Ja, da’s waar, de eerste en tweede dag was raar, maar vandaag waren alle schuldgevoelens compleet weg. En blij dat die 2 zijn, niet te doen!

 3. Ja, die wijnwandeling, een klassieker! Vooral de flauwe vrouwen-moppen van Kurt dan. En geloof het of niet, maar die zijn de laatste 4 jaar amper gewijzigd ;o).

  Liters wijn dat er doorgaan, niet normaal! Op het einde loopt niemand nog rechtdoor ;o)

  Wat vinden jullie trouwens van het eten daar? Jongjong, ik ben nu al aan het lijnen tegen juli!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s