cocktail

Ergens in juni zijn we uitgenodigd voor een gemaskerd bal met als dresscode voor de vrouwen: cocktailjurk. Cocktailjurk?! Ik stel mij daar zo’n ontplofte knalfuchsia satijnen jurk zonder schouderbandjes bij voor, zo’n jurk waarbij je je elke seconde afvraagt of hij nog niet helemaal naar beneden gezakt is, zo zonder die schouderbandjes.
Sommige vrouwen worden precies glamoureus geboren, anderen zullen er altijd redelijk low-profile uitzien. Ik vrees dat ik mezelf tot de laatste groep kan rekenen. Een raar zicht gaat dat zijn, ik en die cocktailjurk. Als ik er al eentje vind natuurlijk tegen dan. Geen idee waar ik zoiets moet gaan zoeken… de verkleedwinkel misschien?

Advertenties

11 thoughts on “cocktail

 1. Ik dacht meteen aan zo’n verhuurcentrale voor ceremoniekleren. Of die grootse verkleedwinkel in Antwerpen (er is ook zo’n “het leven zoals het is …” rond gemaakt geweest).
  Of eens rondhoren in de vriendenkring? In mijn kast is in ieder geval niks cocktail terug te vinden ….

  Succes met de zoektocht!!!!

 2. goh ik hoop dat je ergens iets bij prijs vindt. Als het is om achteraf in de kast te hangen, zou he zonde zijn van het geld.
  nu ik denk wel dat je redelijk basic coctailjurken hebt hoor.
  succes met de zoektocht enne…wij willen foto’s he 😀

 3. Bij NafNaf (Brussel of Gent) hebben ze dat. Af en toe vind je er ook bij Zara, niet te duur. En in Leuven zag ik op de Brusselsestraat ergens een leuk jurkje in een etalage hangen, maar ik ben de naam van de winkel kwijt… ‘k wil er wel eens op letten als ik er nog eens passeer. Ik weet natuurlijk niet naar welke kleur/stijl je op zoek bent. Veel succes ermee alleszins!:)

 4. Oh ik heb nog maar zo’n mooi jurkje gezien dat kan doorgaan als cocktaildress. Jammer genoeg was de prijs (€100) iets minder… Succes met je zoektocht!

 5. maar allez, bloglines stuurt weeral je posts niet door.

  ’t is gelukkig mode van kleedjes en jurken, als je je ogen wat openhoudt zal je wel iets vinden zeker?

 6. Ooit, in een ver verleden, toen ik naar een bal/receptie/diner moest alwaar de koninklijke familie aanwezig was, moest ik me ook in zo’n jurk wurmen. En nog erger: in een iets minder erg verleden moest ik weer naar zo’n koninklijk bal/receptie/diner en ik kon onmogelijk nog in het eerste jurkje (wegens 2 zwangerschappen en bevallingen verder) waardoor ik dus 2 (jaja, twee!) van die cocktailjurken in mijn kast heb.
  Geef dus vooral geen geld uit. je mag ze gerust lenen voor je verkleed bal. Laat maar iets weten, dan geef ik ze mee aan Zoon1. Die woont toch achter je hoek 🙂

 7. Is een eenvoudig jurkje ook niet gewoon goed?
  Dan kan je het nog een beetje doordragen.

  (Maar, hoor mij bezig, ik ben net een memeetje.
  Ik ben wel jong en zou moeten hyperconsumeren en al. Zotte dinges kopen en al mijn geld opdoen aan nutteloze dingen.
  Wat is dat toch met mij? 🙂

 8. Pingback: Di was 2010: bloggen « zusjesenzo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s